Levering af grus

Hos Sallerup Vognmandsforretning tilbyder vi professionel levering af grus. Der er nemlig flere generelle lovbestemte regler, når det kommer til håndtering af grus, sten og jord. Derfor er det altid en god idé, at vide, hvor gruset kommer fra og få dokumentation for grusets kvalitet, inden der købes større mængder af grus, sten eller jord. Vi leverer grus, sten og jord i den mængde, som du har behov for! Som din samarbejdspartner, så kan du være sikker på, at du informeret under transporten og leveringen samt at du levering af grus, sten og jord til konkurrencedygtige priser.

Hvad koster levering og transport af grus & jord?

Der er en større forskel på kvaliteten af grus, sten & jord. Ring til os og lad os tale om prisen og transporten. Har du overskudsgrus, så kan det godt bliver en noget dyrere affære, som bør planlægges. Eksempelvis er der flere byområder, som er “områdeklassificerede”. Dette gælder også Vordingborg. Bortkøres grus fra områdeklassificerede arealer,  så skal der typisk foreligge en analyse pr. 120 tons, og der skal foreligge en ren prøve pr. 50 kvadratmeter overfladen.

Faglig ekspertise og det rigtige grej

For at kunne håndtere salg, levering og transport af grus, sten & jord, har vi i Sallerup Vognmandsforretning en unik sammensætning af den faglige ekspertise, den rigtige indstilling og de rigtige maskiner.  Lovgivningen og miljøbestemmelserne omkring levering har vi også helt styr på. Det betyder, at der ikke pludselig kommer uforudsete udgifter til det.

Vi står for alle former for levering og transport af grus og jord

Vi kan derfor stå for alle typer af salg og levering af grus, sten & jord til f.eks. færdige vej- og stiføringer ifm. byggemodning, nybyggerier og tilbygninger samt det tilhørende kloakarbejde i Vordingborg. Det kan også være ifm. udgravninger eller drænarbejde.

Tidsplan og kvalitetssikring

Vores salg og levering af grus, sten & jord ifm. jordarbejde og udgravninger er altid inden for tidsplanen. Vi sørger for den helt rigtige kvalitetssikring, uanset projektets størrelse i Vordingborg. I den slags projekter, er det af vital betydning, at salg og levering af grus, sten & jord forberedes nøje til det aktuelle projekt. Vi læsser ikke bare af, men sikrer at leveringen sker på rette tid og sted samt mængde.

Specialviden og overblik

Det helt særlige ved salg og levering af sten, grus & jord Vordingborg til alle formål er specialviden og overblik. Begge dele finder du hos Sallerup. Vi er din sikkerhed for at det rette materiale leveres på rette sted og til rette tid i Vordingborg.

Ring på tlf.: 5538 2323 og få et uforpligtende tilbud på containerudlejning, som er tilpasset dit behov og din tidsplan. 

Vognmandsforretning Sallerup, lastbil - levering af grus