Containerudlejning

Når du har behov for containerudlejning i Vordingborg, så er det vigtigste for dig – og for os i Sallerup Vognmandsforretning  – tidsplanen, kvaliteten samt åbenhed om økonomien. Det er det, vi kalder kvalitetssikring.  At vi lever op til kundens forventning er derfor fundamentet i alt hvad vi foretager os. I alle typer af opgaver og projekter, som vi deltager i, sikrer vi at du får  den helt rigtige service og betjening, så vores kunder blive helt tilfredse med vores leverance.

Containerudlejning er en del af vores gode omdømme

Sallerup Vognmandsforretning Vordingborg løfter helt enkelt ansvaret fra dine skuldre, når vi tager en opgave med containerudlejning i Vordingborg. Det er den professionelle holdning som vi står for  – hele vejen igennem. Tal også med os om alt det andet inden for kranarbejde og kørselsopgaver. Vi kan meget andet end containerudlejning, også rendegraver.

Langtids containerudlejning er også muligt

Den rigtige aftale kan også give dig lavere driftsomkostninger. Vi er til at tale med, når det handler om varighed af containerudlejningen. Hvor længe skal du bruge den? Hvornår skal vi hente den? Det afhænger også af, hvor containeren skal opstilles – i Vordingborg eller andre steder?

En gennemført tidsplan og kvalitetssikring

Vores kvalitetssikring betyder, at vi kan stå for alle typer af containerudlejning inden for dine behov og din tidsplan. Vi sørger for kvalitetssikringen.  I alle projekter, er det af vital betydning at der samtidig sikres ordentlig rådgivning ifm. forberedelse til f.eks. videretransport, levering og aflevering – også i Vordingborg.

Kvalitet og pris, det giver tilfredse kunder i Vordingborg

Den rigtige kvalitet til den rigtige pris.  Det er os hos Sallerup Vognmandsforretning. Vi lever af tilfredse kunder, så hos os går du aldrig fejl. Containerudlejning er et af vores grundlæggende specialer.

Ring på tlf: 5538 2323 eller send os en besked og få et godt og uforpligtende tilbud.