Levering af grus i Vordingborg og til hele Sjælland 

Har du brug for levering af grus, så kan du altid stole på Sallerup Vognmandsforretning ApS. Vi forstår vigtigheden af præcision og pålidelighed, hvor vi altid imødekommer dine behov.

Sallerup Vognmandsforretning ApS står også for salg af grus mm. Vi rådgiver dig til hvilket materiale, der passer bedst til dit projekt, og så står vi for at finde det bedste sted at købe det. Bor du i Vordingborg eller et andet sted på Sjælland? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Kontakt os

Vi står for alle former for levering af grus

Skal vi stå for levering af grus eller andet materiale til dig? Hos Sallerup Vognmandsforretning ApS er du altid sikret:

  • Levering til rette sted 
  • Levering i den rette mængde
  • Levering inden for tidsplanen
  • Nøje forberedelse til det aktuelle projekt
  • Faglig ekspertise, den rette indstilling og de rigtige maskiner 

Vi kan stå for alle typer af salg og levering af grus, sand, jord og andre materialer til f.eks. indkørsler, færdige vej- og stiføringer ifm. byggemodning, nybyggerier og tilbygninger samt det tilhørende kloakarbejde. Det kan også være ifm. udgravninger eller drænarbejde.

Der er generelt mange lovbestemte regler for alle typer af håndtering af grus, sand, jord og sten. Det er altid en god ide:

  • at vide hvor jorden kommer fra
  • at få dokumentation på jordens kvalitet

Lovgivningen og miljøbestemmelserne omkring levering af grus mm. har vi også helt styr på. Det betyder, at der ikke pludselig kommer uforudsete udgifter til det.

Konkurrencedygtige priser på levering af grus

Hos Sallerup Vognmandsforretning ApS har vi det helt store overblik og specialviden inden for både salg og levering af grus, jord og andre materialer. Vi har konkurrencedygtige priser på levering og afhentning af grus mm. Og vi er ikke bange for at komme med et uforpligtende tilbud på netop dit projekt. 

Vi kan også stå for levering af korn og sukkerroer, udføre kranarbejde og leje af containere - uanset opgavetype har vi altid kunden i fokus.

Kontakt os allerede i dag

Vil du være sikret kvalitetsservice ifm. salg og levering af grus, sand, og sten? Giv os et kald på telefonnummeret 22 10 88 88 eller skriv en mail til sallerupvogn@gmail.com. Hvis du udfylder vores kontaktformular, vil vi bestræbe os efter at svare hurtigst muligt.