Levering af jord i Vordingborg og til hele Sjælland

Hvis du står og mangler materialer til dit byggeprojekt, er Sallerup Vognmandsforretning ApS, din pålidelige partner inden for salg og levering af jord i Vordingborg og resten af Sjælland. Med vores professionel service har vi etableret os som en oplagt aktør når det gælder salg og levering af jord, sand, grus og andre materialer i regionen.

Vores erfaring og ekspertise inden for branchen sikrer, at vi kan imødekomme ethvert behov, uanset om det drejer sig om små private projekter eller store kommercielle entrepriseopgaver. Lad os hjælpe med at levere de rette materialer til dine bygge- og anlægsprojekter i Vordingborg og resten af Sjælland.

God service og pålidelig levering af jord

Vælger du at få dit jord, sand eller andre materialer leveret af os, kan du regne med professionel service hele vejen. Vi garantere altid.:

  • Levering til det rette sted 
  • Levering i den rette mængde
  • Levering til tiden
  • Nøje forberedelse til det aktuelle projekt
  • Faglig ekspertise, den rette indstilling og de rigtige maskiner 

Skal du have leveret jord, sand eller andet til din nye indkørsel, terrasse, have eller noget helt fjerde? Så er vi det rette valg for dig.

Afhentning og bortkørsel af jord

Vi håndterer også bortskaffelse af jord og andet overskydende materialer med miljøvenlige metoder, så du kan fokusere på dit projekt uden bekymringer. Har du jord i overskud, så kan det godt være en bekostelig affære, som bør planlægges nøje. F.eks. er de fleste byområder “områdeklassificerede”, hvilket også gælder i Vordingborg.

Ved bortkørsel af jord fra områdeklassificerede arealer, skal der typisk foreligge en analyse pr. 120 tons, og der skal foreligge en ren prøve pr. 50 kvadratmeter overfladen. Der skal også udtages en prøve pr. 30 ton, hvis jorden skal anvendes eller bortskaffes som ren jord. Hvis man arbejder på et landområde eller et andet areal, der ikke er omfattet af områdeklassificering, så skal man finde ud af, hvor man kan komme af med jorden og lave en aftale om modtagekrav.

Konkurrencedygtige priser på levering af jord

Vi har en dybdegående ekspertise og omfattende viden om salg og levering af jord, sten og andre materialer. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for både levering og afhentning af disse materialer og er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud, der passer til dine behov.

Hvis du har behov for at få jorden “grabbet” på din grund, altså at få blandet den med den jord, der allerede ligger på grunden, er det også muligt for en ekstra pris.

Kontakt os i dag for salg og levering af jord

Vær sikker på en kvalitetssikret service ifm. salg og levering af jord, grus og lignende med vores hjælp. Giv os et kald på telefonnummeret 22 10 88 88 eller skriv en mail til sallerupvogn@gmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.