Transport af korn

Transport af korn – Sallerup Vognmandsforretning hjælper dig

Har du behov for transport af korn, så tilbyder vi transport og leveringsløsninger til konkurrencedygtige priser. Vi har en bred erfaring med håndtering af større og mindre transportopgaver af korn. Vores vognmænd, som har den rigtige know-how, sørger for korrekt og sikker transport.

Selvom vi befinder os på Sydsjælland, nærmere bestemt Vordingborg, så er vi altid klar til at hjælpe dig på hele Sjælland. Transport og levering klarer vi naturligvis efter aftale.

Styr på lovgivning og miljøbestemmelser

Udover transport af korn har vi i Sallerup Vognmandsforretning en unik sammensætning af faglig ekspertise, den rette indstilling samt de rigtige maskiner. Lovgivningen og miljøbestemmelserne omkring leveringen af korn, har vi også styr på. Hvilket betyder at der ikke pludselig kommer uforudsete udgifter ovenpå transporten. Det er således ikke ligegyldigt hvilken vognmand du vælger til transportopgaver med korn.

Skriv eller ring og lade os tale om dine behov for transport af korn samt i selve omfanget af opgaven ift. mængderne af korn.
Sammen finder vi den bedste løsning, som passer dit netop dit behov.

Vi har gode priser. Vi er fleksible, og gode til at komme med rådgivning i samarbejdet, hvis det er noget, som du også har behov for. Vi kan løse langt de fleste vognmandsopgaver.

Vi afgiver altid gerne et uforpligtende tilbud – Ring gerne på 22 10 88 88 eller skriv til os og få et tilbud!

Vi tilbyder også…

Hos Sallerup vognmandsforretning løser vi alle typer vognmandsopgaver for kunder på hele Sjælland. Vores medarbejdere er dygtige og engagerede i deres opgaver, og sikkerheden kommer først i alt hvad vi laver.

Udover transport af korn kan vi blandt andet tilbyde:

Er du interesseret i, hvad vi ellers kan tilbyde dig så kontakt os! Vi er klar på telefonen det meste af dagen.