Leje af container i Vordingborg og hele Sjælland

Skal du bruge en pålidelig og effektiv løsning til bortskaffelse af affald? Hos Sallerup Vognmandsforretning ApS tilbyder vi professionel leje af containere i Vordingborg og hele Sjælland.

Vores moderne og velholdte containere er tilgængelige i forskellige størrelser, hvilket gør det let for dig at vælge den rette container til din opgave. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med professionel containerudlejning.

Kontakt os

Professionel containerudlejning

Sallerup Vognmandsforretning ApS løfter helt enkelt ansvaret fra dine skuldre, når vi tager en opgave med containerudlejning. I forbindelse med leje af containere, sikrer vi, at du får den helt rigtige service, så du bliver fuldt tilfreds med vores leverance. At vi lever op til kundens forventning er fundamentet i alt, hvad vi foretager os. 

Som vognmandsfirma tilbyder vi også løsninger inden for kranarbejde, levering af grus, sand, jord, sten og meget mere. Vi kan også hjælpe med levering af korn og sukkerroer.

Fleksibelt leje af containere til affald 

Sallerup Vognmandsforretning ApS er stolte af at tilbyde skræddersyede løsninger inden for containerudlejning. Uanset om du står over for en større byggeopgave, haveprojekt eller renovering, har vi den rette container til dig. Har du brug for at leje en container til affald, så tilbyder vi eksempelvis:

  • Leje af container til blandet affald
  • leje af container til storskrald
  • leje af container til haveaffald 
  • Leje af container til byggeaffald 

Lad os hjælpe dig med at gøre din næste opgave mere effektiv og miljøvenlig. Vi sikrer at din affaldshåndtering bliver en problemfri proces. Det vigtigste for dig og for os er, at tidsplanen bliver overholdt, kvaliteten er i orden og at der er åbenhed omkring økonomien. Vi garanterer derfor kvalitetsservice fra A-Z i alle vores løsninger. 

Hvad koster containerudlejning?

Vi er til at tale med når det handler om varigheden af containerudlejning. Hos os har du mulighed for langtidsudlejning af containere, og den helt rigtige aftale kan give dig lavere driftsomkostninger. 

Prisen på containerudlejning afhænger derfor af hvor længe du skal bruge en container og hvor den skal opstilles henne - i Vordingborg eller et andet sted på Sjælland.

Få et tilbud på en container

Lej en container hos Sallerup Vognmandsforretning ApS og oplev service af højeste kvalitet. Kontakt os i dag, så sørger vi for et godt og uforpligtende tilbud på din opgave. Giv os et kald på telefonnummeret 22 10 88 88 eller skriv en mail til sallerupvogn@gmail.com. Hvis du udfylder vores kontaktformular, vil vi bestræbe os efter at svare hurtigst muligt.