Kranarbejde

Solidt kranarbejde i Vordingborg

Har du behov for kranarbejde? Mangler du en leverandør, der kan stå for det hele? Så har du ramt rigtigt.  Hos Sallerup vognmandsforretning i Vordingborg er vi eksperter i løft af det meste. Derfor er det vigtigt, at du lader os tage os af dit projekt. Kontakt os og lad os høre, hvilket former for arbejde, du har behov for i Vordingborg.  Vi har maskinerne og de faglige kompetencer til dit løft.

Tilpasning af løft og kranarbejde

Hos Sallerup har vi både den faglige ekspertise og den professionelle indstilling, som sikrer at du bliver mere end tilfreds med resultatet af vores kranarbejde. Et løft er nemlig ikke bare et løft: Der er rigtig mange forhold og regler at tage højde for, når det sikre kranarbejde skal gennemføres: Fundament, jordens bæreevne, lastens karakter, afstande og så naturligvis vægt og sving osv. Alt dette – og mere til – klarer vi for dig i Vordingborg, når du har brug for professionelt kranarbejde.

Kranarbejdet kræver ekspertise

Uanset kranarbejdets placering, type, form eller størrelse, så står vi klar med både ekspertisen og hele maskineriet til at gennemføre dit projekt. Vi kan også stå for transportopgaven: Kørsel med grus, kørsel med sten, kørsel med korn eller sukkerroer og containere.

Sallerup Vognmandsforretning i Vordingborg er din garanti for kvalitet

Hos Sallerup lever vi af tilfredse kunder, bl.a. i Vordingborg. Vi tilbyder den faglige ekspertise og professionelle stolthed, som kendetegner et vognmandsfirma med stolte traditioner gennem mere end 20 år.  Alle har nemlig brug for kvalitet og professionalisme. Begge dele får du hos Sallerup, når du har brug for kranarbejde, container udlejning, kørsel eller levering af sten, grus & jord.

Erfaring betyder alt

Med vores mangeårige erfaring i faget tilbyder vi alle former for kranarbejde, container udlejning eller levering af sten, grus & jord i Vordingborg. Vi tilbyder naturligvis også kørsel eller rendegraver ifm. arbejdet.

Vi er på vej til dig

Vi kommer hurtigt til dig. Ring til os og lad os høre hvad du har brug for når det handler om kranarbejde i Vordingborg.

Ring på 22 10 88 88 eller send os en besked og få et godt og uforpligtende tilbud.